Keynotes & workshops

Boek Els Minner voor een inspirerende workshop of keynote!

Neem contact met ons op

"Hoewel mijn visie op samenwerken en mijn stijl van leidinggeven en structuur bieden voor mij heel ‘gewoon’ is, blijkt doorheen de jaren dat mensen die toch erg bijzonder vinden. 
Room without a roof staat voor ‘the sky is the limit’ – er bestaat geen grens aan persoonlijke groei. Het staat voor ‘een veilige context waarin je kan experimenteren, (samen) leren, groeien, (samen)werken, in de richting waarin jij wil'.

Nog steeds creëren organisaties te weinig de juiste context om mensen gemotiveerd te houden en hen levenslang te laten leren. En dat terwijl deze elementen er nu net voor zorgen dat organisaties kunnen blijven bestaan in de snel veranderende wereld van vandaag.

Daarom wil ik met mijn workshops, keynotes en podcastreeks nog meer organisaties inspireren en helpen om een betere aanpak te hanteren." ~ Els Minner

#leergoesting

Onze maatschappij geeft vaak een enge invulling aan persoonlijke ontwikkeling: het lijkt alsof we enkel leren en onszelf bijscholen door les te volgen in een klaslokaal. Niets is minder waar.

Ons brein is gemaakt om continu te blijven leren, elke dag. Een juiste leermindset, een aangepast leerklimaat en bevorderend leadership stimuleert bij iedereen die levenslange leergoesting!

Inspiratie op jouw event of een motiverende speech nodig om zo mensen wakker te schudden? Boek Els voor de keynote Leergoesting.

Future proof ondernemen

Hoe kan je als organisatie future proof blijven? Door niet enkel in te zetten op de P van Profit, maar ook op de P van People!: Door in te zetten op (de ontwikkeling van) mensen, creëer je als organisatie positieve impact op duurzame inzetbaarheid van mensen, engagement, innovatie en ondernemerschap.

Ontdek in deze keynote de 4 succeselementen tot duurzaam ondernemerschap!

Dien jij je onderneming of management hiervan nog te overtuigen? Doe dit door de keynote Future proof ondernemen te boeken! 

Duurzame Digitalisering

Digitalisering - een (reeds uit de mode geraakt) buzzwoord? Of een containerbegrip voor alles wat met online tools en digitale systemen te maken heeft?

Ik neem je graag mee terug naar het doel achter digitalisering en het belang van het betrekken van mensen. Succesvolle transformaties gaan altijd hand in hand met de mensen achter het systeem!

Een overtuigend pleidooi nodig voor doordachte digitalisering in jouw organisatie? Boek dan zeker de keynote Duurzame Digitalisering!

Business Game Levenslang leren

Room without a Roof ging een uitdaging aan: leergoesting in élke context aanwakkeren. We sloegen de handen in elkaar met Way2Play en lanceren met trots onze Fun In A Box: Levenslang Leren. Dankzij 4 micro-spellen schenk je op een actieve, creatieve en reflectieve manier aandacht aan persoonlijke en professionele ontwikkeling binnen jouw organisatie. Nodig medewerkers uit om hun ontwikkeling in eigen handen nemen door de spellen te spelen tijdens een teammoment, vergadering of training. Wees er als eerste bij op de officële lancering van ons business game: meer info.

Podcast Learning without a roof

Dé podcast over leren en ontwikkelen, bedoeld voor future proof HR-professionals en leidinggevenden.

In haar podcast reikt Els Minner jou concrete thema’s aan om binnen je organisatie te evolueren naar een vernieuwd HR-beleid. Ze begeleidt jou zo tezamen met boeiende Learning & Development gastsprekers in je verdere professionalisering.

Het beloven dus gesprekken vol inspiratie en eye -openers te worden.

Beluister hem nu