Met 5 onder 1 dak

Onder ‘Room Without a Roof’ zitten 5 organisaties met elk hun specialisme om jouw bedrijf en medewerkers gericht en professioneel te begeleiden.

Werk maken van leercultuur

“De medewerker staat centraal in het groeiverhaal van organisaties. Wil je als organisatie groeien, dan is de groei van jouw medewerkers een noodzaak. Hoe meer mensen hun persoonlijke en professionele ontwikkeling als belangrijk gaan aanzien, hoe meer jouw organisatie ook naar dé beste versie van zichzelf kan doorgroeien.

Werk maken van een leercultuur binnen jouw onderneming draagt dus bij aan een goed draaiende organisatie, creëert verbondenheid en engagement op individueel en op organisatieniveau.”

Els Minner, founder van Room without a roof
 

Room without a roof ondersteunt bedrijven en organisaties in het opzetten van een strategisch leer- & opleidingsbeleid, we geven interne academies vorm, we stellen opleidingsplannen op, implementeren leertools en -systemen, en faciliteren kennisdeling en leren op de werkplek. Kortom een complete totaalaanpak.

We kunnen hiervoor rekenen op de uitgebreide kennis en expertise van onze kwaliteitsvolle consultants, trainers en coaches binnen onze verschillende business units. Elke BU belichaamt de verschillende thema's waarmee je aan het werk kan binnen jouw organisatie om te komen tot die beste versie van jezelf als werknemer én als werkgever.

100% ontzorging

Room without a roof heeft alles in huis om jouw organisatie volledig te ontzorgen bij het aanbieden van een degelijk en gevarieerd leer - en opleidingsaanbod voor jouw medewerkers.

1 Consultancy – Een behoefte analyse geeft inzicht in het soort leerinitiatieven of opleidingen dat de organisatie nodig heeft. We leggen samen de puzzel en indien gewenst maken we het wettelijk verplicht opleidingsplan op.

2 Uitrol leer- en opleidingsaanbod - Vanuit de expertise van onze verschillende business units kunnen we het leer-en opleidingsaanbod volledige invulling geven, of het nu gaat om IT trainingen of soft skill workshops.

3 In-house opleidingsmanager - Het is mogelijk om een project manager in te huren om jouw interne academie volledig te organiseren en te coördineren.

4 100% ontzorgd - Door de combinatie van de 3 bovenstaande onderdelen kunnen we jouw organisatie volledig ontzorgen op vlak van het interne leer- en opleidingsaanbod.

De Opleidingscoach

Welke opleidingen zijn nodig en nuttig in jouw bedrijf? Hoe zorg je dat waardevolle kennis in de organisatie blijft?

Vanuit onze niche-expertise voor Learning & Development helpen we bedrijven en organisaties met behulp van consultancy en outsourcing vorm geven aan hun strategisch leer- & opleidingsbeleid en aan hun interne academies. We faciliteren kennisdeling en leren op de werkplek. Daarnaast bieden we professionalisering en communities aan voor HR- en L&D-professionals.

Website

Het Talentenhuis

Een team optimaal samenstellen en laten samenwerken door te vertrekken vanuit ieders sterktes, dat is Talent Management 2.0 en levert alleen maar winst op! Het Talentenhuis plaatst in-house coaches bij organisaties en traint HR-professionals, leidinggevenden en coaches in talentgericht leiderschap - en coachen. Deze aanpak is gelijk ook een slimme vorm van burn-out en bore-out preventie.

We helpen dus organisaties om een succesvol talentgedreven rekruterings - en HR beleid uit te rollen voor meer werkgeluk en bedrijfsresultaat. Dat doen we via opleidingen, consultancy en tijdelijke interne opdrachten.

Website

Training Network

In een wereld in verandering is stilstaan geen optie. Medewerkers die bijgeschoold zijn, openstaan voor nieuwe ideeën, die leergoesting hebben en steeds op zoek gaan naar hoe iets beter kan… wil niet elke organisatie dat? 

Bij Training Network focussen we vanuit onze wetenschappelijke Learning & Development expertise op het opleiden van de 21ste eeuwse vaardigheden. Toekomstbestendig zijn gaat immers verder dan enkel een technische specialisatie bijscholen. Niet elke organisatie heeft nood aan dezelfde opleidingen. Je hebt je eigen specifieke werking, tools en mensen. Logisch dus dat we vertrekken vanuit jouw specifieke situatie bij het samenstellen van jouw opleidingsnoden. 

Website

Great@Work

De beste versie van jezelf worden, daar staat Great@work voor. We begeleiden medewerkers en managers door hun persoonlijke groei - en welzijn centraal te zetten en door een context te bouwen waarbij talentgedreven en mensgericht kan samengewerkt worden.

Leiderschapstrajecten, workshops over soft skills en persoonlijke coaching maken deel uit van ons aanbod.

Website

I love my job

I love my job is jouw partner in het creëren en faciliteren van meer werkgeluk. Dit VDAB - erkend loopbaancentrum helpt professionals om opnieuw goed te voelen wie ze zijn, waar ze energie van krijgen en hoe ze meer plezier ervaren in hun leven en op het werk.

Het I love my job - team biedt keynotes, lezingen, coaching en opleiding aan.

Website

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte als L&D - of HR professional, coach of leidinggevende over alles wat er bestaat en beweegt in het leer - en opleidingslandschap. Met onze expert tips, ons uitgebreid opleidingsaanbod én de inspirerende podcast 'Learning without a roof' blijf je een future proof professional.

Heb jij zicht op het potentieel van je mensen én je organisatie?

We begeleiden ondernemingen om meer te halen uit het menselijke kapitaal in hun organisatie via consulting, opleidingen en persoonlijke coaching. Onze missie: meer gemotiveerde werknemers in mensgerichte en succesvolle bedrijven.

Vind jij dat de manier waarop organisaties samenwerken met mensen anders kan? Geloof jij dat er geen grens zit aan persoonlijke groei? Wil jij (nog) meer leergoesting in jouw organisatie aanwakkeren?