Talentgedreven leven en werken

"Met Room Without a Roof wil ik bedrijven en werknemers via coaching en opleiding ondersteunen om tot persoonlijke groei én bedrijfsgroei te komen." - Els Minner, founder

Ik ben Els, initiatiefnemer van Room Without a Roof. Ik ben gebeten door persoonlijke groei van mensen en talentgericht werken. 

Hoewel mijn visie op samenwerken en mijn stijl van leidinggeven en structuur bieden voor mij heel ‘gewoon’ is, blijkt doorheen de jaren dat mensen die toch erg bijzonder vinden. Room without a roof staat voor ‘the sky is the limit’ – er bestaat geen grens aan persoonlijke groei. Het staat voor ‘een veilige context waarin je kan experimenteren, (samen) leren, groeien, (samen)werken, in de richting waarin jij wil’.

Nog steeds creëren organisaties te weinig de juiste context om mensen gemotiveerd te houden en hen levenslang te laten leren. En dat terwijl deze elementen er nu net voor zorgen dat organisaties kunnen blijven bestaan in de snel veranderende wereld van vandaag. Daarom wil ik nog meer organisaties inspireren en helpen om een betere aanpak te hanteren.

Vanuit mijn ervaringen, gecombineerd met wetenschappelijke inzichten, gaf ik het Room without a roof-model vorm. Met het model geef ik mee dat (de ontwikkeling van) de mens centraal moet staan als organisaties meer initiatief en goesting van hun mensen verwachten. Het Room without a roof-model biedt hen een kapstok om die totale en dus betere aanpak te hanteren.

Ik ben al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in learning & development en heb expertise in een aantal wetenschappelijk onderbouwde modellen. Naast ondernemer, trainer en coach ben ik ook keynotespreker: ik geef speeches over leercultuur en talentgedreven leven en werken.
Ik wil met mijn visie en organisatie een voorbeeld zijn voor andere individuen en organisaties zodat ieder van ons kan toewerken naar de beste versie van zichzelf.
Ik geloof erin dat meer autonomie, vrijheid en mensgericht leiderschap leiden tot meer voldoening bij medewerkers, en dat het automatisch positief afstraalt op de organisatie. 

Heb jij zicht op het potentieel van je mensen én je organisatie?

We begeleiden ondernemingen om meer te halen uit het menselijke kapitaal in hun organisatie via consulting, opleidingen en persoonlijke coaching. Onze missie: meer gemotiveerde werknemers in mensgerichte en succesvolle bedrijven.

Vind jij dat de manier waarop organisaties samenwerken met mensen anders kan? Geloof jij dat er geen grens zit aan persoonlijke groei? Wil jij (nog) meer leergoesting in jouw organisatie aanwakkeren? 

Podcast Learning without a roof

Dé podcast over leren en ontwikkelen, bedoeld voor future proof HR-professionals en leidinggevenden.

In haar podcast reikt Els Minner jou concrete thema’s aan om binnen je organisatie te evolueren naar een vernieuwd HR-beleid. Ze begeleidt jou zo tezamen met boeiende Learning & Development gastsprekers in je verdere professionalisering.

Het beloven dus gesprekken vol inspiratie en eye -openers te worden.

Beluister hem nu

Op zoek naar jouw droomjob?

Raadpleeg onze vacatures