Keynotes & workshops

Boek Els Minner voor een inspirerende workshop of keynote!

Neem contact met ons op

"Hoewel mijn visie op samenwerken en mijn stijl van leidinggeven en structuur bieden voor mij heel ‘gewoon’ is, blijkt doorheen de jaren dat mensen die toch erg bijzonder vinden. 
Room without a roof staat voor ‘the sky is the limit’ – er bestaat geen grens aan persoonlijke groei. Het staat voor ‘een veilige context waarin je kan experimenteren, (samen) leren, groeien, (samen)werken, in de richting waarin jij wil'.

Nog steeds creëren organisaties te weinig de juiste context om mensen gemotiveerd te houden en hen levenslang te laten leren. En dat terwijl deze elementen er nu net voor zorgen dat organisaties kunnen blijven bestaan in de snel veranderende wereld van vandaag.

Daarom wil ik met mijn workshops, keynotes en podcastreeks nog meer organisaties inspireren en helpen om een betere aanpak te hanteren." ~ Els Minner

Keynote #Leergoesting

Onze maatschappij geeft vaak een enge invulling aan persoonlijke ontwikkeling: het lijkt alsof we enkel leren en onszelf bijscholen door les te volgen in een klaslokaal. Niets is minder waar.

Ons brein is gemaakt om continu te blijven leren, elke dag. Een juiste leermindset, een aangepast leerklimaat en bevorderend leadership stimuleert bij iedereen die levenslange leergoesting! Tijdens deze keynote inspireert Els de aanwezigen om out-of-the-box te kijken naar persoonlijke ontwikkeling!

Inspiratie op jouw event of een motiverende speech nodig om zo mensen wakker te schudden? Boek Els voor de keynote Leergoesting.

Inspiratiesessie #Leergoesting

Hoe kan je als organisatie future proof blijven? Door niet enkel in te zetten op de P van Profit, maar ook op de P van People!: Door in te zetten op (de ontwikkeling van) mensen, creëer je als organisatie positieve impact op duurzame inzetbaarheid van mensen, engagement, innovatie en ondernemerschap.

In korte interactieve sessies doorloopt Els samen met de deelnemers de visie op persoonlijke ontwikkeling binnen organisaties. Ze betrekt hierbij elke deelnemer actief in hoe levenslang leren in hun organisatie kan gefaciliteerd worden. 

Ben jij een HR-professional, L&D-professional, leidinggevende of manager? En wil jij op een interactieve manier geïnspireerd worden door Els? Boek dan hier jouw inspiratiesessie.

Workshop #Leergoesting

In workshops van 3 tot 6 uren duikt Els met de deelnemers de boeiende wereld in van leren en ontwikkelen. Ze laat hen ervaren wat het is om niet te (willen) leren en daagt hen uit om hun persoonlijke leergoesting onder de loep te nemen. Aan de hand van actieve oefeningen komen medewerkers en leidinggevenden tot inzicht over hun (vaak nog enge) kijk op leren. In deze workshop legt Els de belangrijke link tussen leren en veranderen. Wie niet wil leren, wil ook niet veranderen...en omgekeerd. In haar dynamische, energieke stijl (én met een vleugje humor!) weet ze aanwezigen mee te nemen in hoe belangrijk levenslang leren is. In de workshop integreren we delen van ons Business Game Levenslang leren (zie hieronder voor meer info).

Wil jij jouw medewerkers motiveren om meer initiatief te nemen, om meer actief hun ontwikkeling in handen te nemen en om hen mee te krijgen verandering? Vraag dan een Workshop #Leergoesting aan!

Business Game Levenslang leren

Room without a Roof ging een uitdaging aan: leergoesting in élke context aanwakkeren. We sloegen de handen in elkaar met Way2Play en lanceren met trots onze Fun In A Box: Levenslang Leren. Dankzij 4 micro-spellen schenk je op een actieve, creatieve en reflectieve manier aandacht aan persoonlijke en professionele ontwikkeling binnen jouw organisatie. Nodig medewerkers uit om hun ontwikkeling in eigen handen nemen door de spellen te spelen tijdens een teammoment, vergadering of training.

Het game wordt meestal geïntegreerd in ons #leergoesting-aanbod, maar kan ook een op zichzelf staand element binnen bijvoorbeeld een onboardingsdag, een teamdag, een personeelsdag teambuilding,... zijn. Neem contact met ons op voor een voorstel op maat.

Podcast Learning without a roof

Dé podcast over leren en ontwikkelen, bedoeld voor future proof HR-professionals en leidinggevenden.

In haar podcast reikt Els Minner jou concrete thema’s aan om binnen je organisatie te evolueren naar een vernieuwd HR-beleid. Ze begeleidt jou zo tezamen met boeiende Learning & Development gastsprekers in je verdere professionalisering.

Het beloven dus gesprekken vol inspiratie en eye -openers te worden.

Beluister hem nu